
Filet i udo z kurczaka
opakowanie: wałki: 5-60kg
Optymalne proporcje:i 30% piersi (fileta) z kurczaka
70% mięsa z nogi kurczaka
Noga jest trybowana - usunięto z niej kości i chrząstki
Kebab drobiowy - filet i udo z kurczaka
Otwierasz własny lokal gastronomiczny z mięsem Kebab?
Filet i udo z kurczaka to oczywiÅ›cie nieostatni wyrób, który możemy Ci dostarczać. Zastanawiasz siÄ™ jak zgłębić ofertÄ™ naszej firmy na miä™so kebab lub inne?
Oferujemy stabilną współpracę optymalizując koszty dostaw, zgromadziliśmy hurtową ofertę na prawie wszystko czego może potrzebować Twój biznes - sprawdź także inne nasze propozycje.
Dostarczamy zaopatrzenie do lokali gastronomicznych w czterech obszarach: lubelskie, mazowieckie, świętokrzyskie, podkarpackie.
Pamiętaj! Oferta hurtowni Kebab Lubelski skierowana jest tylko dla lokali gastronomicznych. Nie realizujemy zamówień dla klientów indywidualnych.