Kebab drobiowy - filet i udo z kurczaka

Filet i udo z kurczaka

opakowanie: wałki: 5-60kg

Optymalne proporcje:
i 30% piersi (fileta) z kurczaka
70% mięsa z nogi kurczaka


Noga jest trybowana - usunięto z niej kości i chrząstki

Kebab drobiowy - filet i udo z kurczaka


Otwierasz własny lokal gastronomiczny z mięsem Kebab?

Filet i udo z kurczaka to oczywiście nieostatni wyrób, który możemy Ci dostarczać. Zastanawiasz się jak zgłębić ofertę naszej firmy na miso kebab lub inne?

Oferujemy stabilną współpracę optymalizując koszty dostaw, zgromadziliśmy hurtową ofertę na prawie wszystko czego może potrzebować Twój biznes - sprawdź także inne nasze propozycje.

Dostarczamy zaopatrzenie do lokali gastronomicznych w czterech obszarach: lubelskie, mazowieckie, świętokrzyskie, podkarpackie.

Pamiętaj! Oferta hurtowni Kebab Lubelski skierowana jest tylko dla lokali gastronomicznych. Nie realizujemy zamówień dla klientów indywidualnych.